Whitepaper: Ultieme continuïteit met een Twin Datacenter

Het belang van IT binnen organisaties is groot. Een betrouwbare IT-infrastructuur is een cruciaal aandachtspunt met betrekking tot de continuïteit van uw organisatie en dienstverlening. Een Twin Datacenter heeft als doel om de beschikbaarheid van een dienst te verhogen en eventuele schade te voorkomen.

In deze whitepaper leest u alles over:

  • Het Twin Datacenter concept
  • Business Continuity Management
  • Van disaster recovery en avoidance naar disaster tolerance
  • Belangrijkste aandachtspunten bij de keuze voor een datacenter

Download whitepaper

Onze klanten

Logo - Ziggovodafone
Logo - Koninklijke Paardekooper Group
Logo - Claranet
Logo - Enexis
Logo - Vecozo

Interconnect

Interconnect is datacenter- en cloudspecialist. Met twee datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven beschikt Interconnect in totaal over een datacentervloeroppervlak van 6.800 m2. Het Tier 3+ datacenter is hiermee het grootste datacenter van Zuid-Nederland. Vanuit deze datacenters levert Interconnect zijn eigen private cloud dienstverlening. Met een aanvullend dienstenportfolio, dat o.a. uit security en connectiviteit (eigen glasvezelnetwerk) bestaat, voorziet Interconnect in een compleet dienstenpakket, waarmee klanten uptime van minimaal 99,9% realiseren.

Naast hoogwaardige en zeer betrouwbare technologie gelooft Interconnect in een sterke technische kennis bij zijn medewerkers, zodat klanten het juiste advies krijgen en de juiste oplossing vinden. Daarmee levert Interconnect een daadwerkelijke bijdrage aan de continuïteit, het innovatievermogen en de groei van zijn klanten.