Whitepaper: Vijf redenen waarom één aanspreekpunt voor uw cloud en datacenter zo belangrijk is

Elk bedrijf wil natuurlijk zoveel mogelijk tijd steken in zijn corebusiness. Bezig zijn met wat u graag doet en goed kunt, zodat u continu meerwaarde kunt toevoegen aan uw producten en diensten. Maar dat kan in het marktklimaat van de eenentwintigste eeuw alleen als het kloppende hart van uw organisatie gezond is: de IT.
Veel ondernemingen kiezen anno 2020 voor een hybride IT-structuur. Applicaties en sommige onderdelen van de infrastructuur draaien in de cloud (vaak een mix van publieke en private clouds), terwijl veel privacygevoelige of bedrijfskritische gegevens en netwerkcomponenten nog in een fysiek datacenter staan. Het kiezen van een enkel aanspreekpunt voor zowel de cloud- als datacenterdiensten is dan de beste manier om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. In deze whitepaper vertellen we u waarom.

In deze whitepaper leest u alles over:

  • De IT-jungle
  • Controle en kwaliteit
  • Grip op compliancy
  • Goede netwerkconnectiviteit
  • Soepele transitie naar de cloud
  • Gemakkelijker migreren

Download whitepaper

Onze klanten

Logo - Ziggovodafone
Logo - Koninklijke Paardekooper Group
Logo - Claranet
Logo - Enexis

Interconnect

Interconnect is datacenter- en cloudspecialist. Met twee datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven beschikt Interconnect in totaal over een datacentervloeroppervlak van 6.800 m2. Het Tier 3+ datacenter is hiermee het grootste datacenter van Zuid-Nederland. Vanuit deze datacenters levert Interconnect zijn eigen private cloud dienstverlening. Met een aanvullend dienstenportfolio, dat o.a. uit security en connectiviteit (eigen glasvezelnetwerk) bestaat, voorziet Interconnect in een compleet dienstenpakket, waarmee klanten uptime van minimaal 99,9% realiseren.

Naast hoogwaardige en zeer betrouwbare technologie gelooft Interconnect in een sterke technische kennis bij zijn medewerkers, zodat klanten het juiste advies krijgen en de juiste oplossing vinden. Daarmee levert Interconnect een daadwerkelijke bijdrage aan de continuïteit, het innovatievermogen en de groei van zijn klanten.