Stappenplan: migreren naar een datacenter

Een datacenter migratie is een complexe aangelegenheid dat vrijwel alles en iedereen in de organisatie raakt. Het goede nieuws is dat de meeste problemen voorkomen kunnen worden. In dit stappenplan leggen we de belangrijkste stappen kort en bondig uit. Tot slot geven wij u nog diverse tips voor een succesvolle datacenter migratie. Zo weet u precies wat u nodig heeft voor een succesvolle verhuizing.

In dit stappenplan leest u alles over:

  • Succesvol migreren naar een datacenter
  • In 9 stappen migreren naar een datacenter
  • 16 tips voor een succesvolle datacenter migratie

Download stappenplan

Onze klanten

Logo - Ziggovodafone
Logo - Koninklijke Paardekooper Group
Logo - Claranet
Logo - Enexis

Interconnect

Interconnect is datacenter- en cloudspecialist. Met twee datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven beschikt Interconnect in totaal over een datacentervloeroppervlak van 6.800 m2. Het Tier 3+ datacenter is hiermee het grootste datacenter van Zuid-Nederland. Vanuit deze datacenters levert Interconnect zijn eigen private cloud dienstverlening. Met een aanvullend dienstenportfolio, dat o.a. uit security en connectiviteit (eigen glasvezelnetwerk) bestaat, voorziet Interconnect in een compleet dienstenpakket, waarmee klanten uptime van minimaal 99,9% realiseren.

Naast hoogwaardige en zeer betrouwbare technologie gelooft Interconnect in een sterke technische kennis bij zijn medewerkers, zodat klanten het juiste advies krijgen en de juiste oplossing vinden. Daarmee levert Interconnect een daadwerkelijke bijdrage aan de continuïteit, het innovatievermogen en de groei van zijn klanten.