Infographic: De 5 voordelen van een hybride IT-infrastructuur met VMware

Door de groeiende complexiteit van IT-netwerken is het inrichten en beheren van een moderne IT- infrastructuur behoorlijk complex. Daar komt nog eens bij dat verschillende typen organisaties met unieke uitdagingen te maken hebben. Een zorginstelling stelt andere eisen aan haar IT-landschap dan een organisatie binnen de automotive sector. Er is dus geen one-size-fits-all oplossing als het gaat om het inrichten van een IT-infrastructuur. U heeft de keuze uit verschillende strategieën. U kunt kiezen voor colocatie in een datacenter, maar ook voor een volledig cloud gebaseerde oplossing. De combinatie van de twee - een hybride IT-infrastructuur - is ook mogelijk.

In onze infographic leest u 5 voordelen van een on-premise/colocatie en cloud strategie met VMware voor organisaties binnen streng gereguleerde sectoren. Download de infographic en ontdek de voordelen.

Download de infographic

Over Interconnect

Interconnect is een Data & Cloud Center met een locatie in Eindhoven en een locatie in Den Bosch. Met de 6200m2 vloeroppervlakte zijn wij de grootste onafhankelijke leverancier van Zuid-Nederland. Hiermee leveren wij expertise op het gebied van cloud, connectivity, datacenter en security. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten zich zorgeloos kunnen focussen op de kernactiviteiten.

Als Nederlands familiebedrijf zijn wij betrokken bij onze klanten en hechten wij veel waarde aan betrokkenheid en betrouwbaarheid. Dit bereiken wij doordat wij al ruim 27 jaar persoonlijke aandacht en maatwerkoplossingen aanbieden. Tevens staat alle data in een van onze Data & Cloud Centers. Zo zijn onze klanten verzekerd van bereikbaarheid van de data.

Voor haar gevirtualiseerde omgevingen werkt Interconnect met de innovatieve software van VMware. Deze keuze waarborgt de kwaliteit en performance van onze virtuele servers. Dankzij de opgedane kennis is Interconnect gecertificeerd als VMware Principal Partner.